Recenzja Softonic

Cut Paste Photos Editor - Twórz oszałamiające zdjęcia w kilka sekund

Cut Paste Photos Editor to darmowa aplikacja na Androida opracowana przez zespół Team Smart, należąca do kategorii Multimedia, a konkretnie do podkategorii Fotografia. Aplikacja umożliwia użytkownikom łatwe wycinanie konkretnych części zdjęć lub wymianę twarzy, co czyni ją idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą dodać brakujących przyjaciół do zdjęć lub stworzyć zabawne zdjęcia w kilka sekund.

Dzięki Cut Paste Photos Editor użytkownicy mogą usuwać lub zmieniać tła, wycinać jedną twarz i wklejać ją na inną oraz stosować różne efekty, takie jak lomo, stary styl i szkic. Dodatkowo, użytkownicy mogą zastosować efekty nakładki, aby uzyskać jeszcze bardziej unikalny i kreatywny wygląd.

Ogólnie rzecz biorąc, jest to prosta aplikacja do kopiowania i wklejania, która umożliwia użytkownikom tworzenie oszałamiających lub zabawnych zdjęć z łatwością. Jest idealna dla tych, którzy chcą dodać nieco kreatywności do swoich zdjęć, nie tracąc przy tym dużo czasu ani wysiłku.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Cut Paste Photos Editor

Czy próbowałeś Cut Paste Photos Editor? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.